HR-Groep B.V.

KvK: 58219242

Hoogstraat 253, 5654 NA Eindhoven
Telefoon: 040-2351405
Fax: 040-2351940
E-mail: eindhoven@hr-groep.nl
Website: www.hr-groep.nl

Visie
Onze visie is gericht op de ontwikkeling van mens, organisatie en maatschappij. Bij de werving en selectie van de juiste medewerkers kijkt HR-Groep altijd naar mogelijkheden en kansen. We verdiepen ons eerst in de mens en praten daarna pas over werk. Mensen maken het verschil, ieder met zijn eigen unieke talent en passie. HR-Groep zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats worden ingezet, wat zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten ten goede komt.
Innovaties en het nieuwe werken helpen ons verder in de ontwikkeling en verduurzaming van onze organisatie.
Kernwaarden
De identiteit van HR-Groep is gebaseerd op een toegankelijke en mensgerichte visie. Deze komt terug in onze vijf kernwaarden: 
no nonsense, vakmanschap, creatief, innovatief en betrouwbaar. 
Ze vormen de belangrijkste eigenschappen van HR-Groep. Dat is waar HR-Groep voor staat en waar zij voor gaat.
Missie
Het is onze missie om mensen te helpen aan de baan die het beste bij hen past en tegelijkertijd onze klanten te voorzien van de beste medewerkers. Als partner in werk zijn wij voor een steeds groeiend aantal mensen en organisaties de connectie met de arbeidsmarkt. Vanuit onze jarenlange expertise bieden wij een veelheid aan mogelijkheden voor werk, opleiding en loopbaan. Hierbij kijken we altijd naar de behoeften en wensen van zowel de klant als de kandidaat.
Met onze knowhow helpen wij onze klanten aan de beste mensen, waardoor zij in staat zijn om met goed gekwalificeerd personeel optimaal te kunnen meebewegen met de markt.
Deze veranderd continu onder invloed van enerzijds de vraag naar diensten en anderzijds de beschikbaarheid van gekwalificeerd personeel. Wij geloven niet in een one-size-fits-all concept, maar wel in talenten die het verschil kunnen maken wanneer zij op de juiste plaats worden ingezet. Mensen staan daarom centraal bij HR-Groep, want wij geloven in de kracht van onze professionele en gedreven mensen in combinatie met ons specialisme. Die combinatie stelt ons in staat om de beste kandidaten aan te trekken en te verbinden aan de juiste banen.
Strategie
Wij, als HR-Groep specialiseren ons door focus!  Naar ons inzicht moet je enkel doen waar je goed in bent. Bij HR-Groep betekend dat focus op de Bouw-, en Technische branche. De medewerkers bij HR-Groep hebben alle gedegen kennis van de branches Bouw en Techniek, veelal omdat zij daar zelf in werkzaam geweest zijn. Vakmanschap uit zich door kennis, en dat is nu precies wat wij in huis hebben.

U kunt zich als ondernemer ook aansluiten als member.