Heijltjes Advocaten

KvK: 9190937

Nijmeegsebaan 140, 6564 CM Nijmegen
Telefoon: 024-3222255
Fax: 024-3227751
E-mail: info@heijltjes.nl
Website: www.heijltjes.nl

Bouwen en ontwikkelen, daarin zijn wij specialist. Wij adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, bouwvergunningen, aanbestedingen, aannemingsovereenkomsten, en uitvoeringskwesties (bouwtijd, gebreken, meer-/minderwerk).

In het bouwrecht hebben wij ruime ervaring en expertise zodat wij vertrouwd zijn met de juridische en de praktische bijzonderheden daarvan. Veelvuldig voeren wij procedures bij zowel de Raad van Arbitrage voor de Bouw in Nederland als bij de burgerlijke en bestuursrechter en de Raad van State.

Het bouwproces kennen wij in al haar facetten. Vragen en geschillen over diverse aspecten daarvan beoordelen wij vlot en vakkundig vanuit verschillende perspectieven (aannemer, opdrachtgever, ontwikkelaar, installateur, verzekeraar, gemeente etc.).

Als nichekantoor hebben wij op ons vakgebied een uitmuntende reputatie. Ons vermogen om complexe juridische kwesties praktisch te benaderen en onze uitstekende en persoonlijke service worden door onze cliënten, zowel kleine als grote ondernemingen, overheidsinstellingen en verzekeraars, zeer gewaardeerd.

U kunt zich als ondernemer ook aansluiten als member.