Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een vaste invulling voor een vacature en wilt u het proces van werving en selectie graag geheel uit handen geven? Bouwloket ondersteunt u graag bij de invulling van uw vacatures op tijdelijke of permanente basis. We ontzorgen u als werkgever en bieden werknemers kansen. Klinkt veelbelovend, en dat is het ook! We hebben namelijk al tal van bouwbedrijven aan waardevolle medewerkers geholpen.

Bouwloket vindt de geschikte kandidaat

Vanwege de groeiende vraag naar personeel tegenover een afnemend arbeidsaanbod, heeft u mogelijk te maken met een personeelstekort. De missie van Bouwloket is het bevorderen van de personele instroom voor de bouwsector in de regio Zuidoost Brabant. We zijn sterk in het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een vaste baan of tijdelijk werk op alle niveaus binnen uw bedrijf.

Kunnen wij u ontzorgen?
We stellen kandidaten aan u voor op basis van werving & selectie of detachering. Hierbij profiteert u van scherpe tarieven. Bent u er klaar voor om het complete en tijdrovende werving- en selectietraject aan ons over te laten? Dan zorgen wij ervoor dat binnen korte tijd de perfecte kandidaat uw bouwbedrijf komt versterken!

Personeelgenerator

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het invullen van vacatures op tijdelijke of permanente basis, kunt u gebruik maken van onze personeelgenerator. Via de personeelgenerator benadert Bouwloket kandidaten op de arbeidsmarkt uit andere dan de traditionele doelgroepen met interesse voor de bouw. U kunt daarbij denken aan kandidaten uit andere sectoren die vanwege reorganisaties of faillissement op zoek zijn naar een nieuwe baan. Ook herintreders, mensen die re-integreren in het arbeidsproces, 50-plussers die moeilijk aan een baan komen, en statushouders zijn potentiele kandidaten. We zoeken hierbij de samenwerking op met het UWV, gemeentes en re-integratiebureaus.

Inspirerende proefplaatsing

Om potentiele kandidaten enthousiast te maken voor een baan in de bouw, verzorgt Bouwloket speciaal voor hen een oriëntatieweek. Vervolgens begeleiden we potentials bij hun beroepsoriëntatie. Om nog beter kennis te kunnen maken met de bouwsector, introduceren we kandidaten bij bedrijven voor een inspirerende proefplaatsing van 1 of 2 maanden. Het voordeel hiervan is dat zowel de kandidaat en u als bedrijf, zonder kosten en verplichtingen, wat langer de tijd krijgen om de samenwerking te ervaren, voordat wordt overgegaan op een eventueel dienstverband.

Hoogwaardig detacheringstraject
Bij aanvang van een proefplaatsing verzorgt Bouwloket de (basis-)scholing zoals een VCA-certificaat en eventuele training op maat. Na een succesvolle proefplaatsing volgt via ons een detacheringstraject van 6 maanden. Wij zullen gedurende deze periode zorg dragen voor een professioneel begeleiding- en coaching traject. Daarnaast stellen we in overleg met u een persoonlijk ontwikkelingsplan op voor de medewerker. Als bedrijf profiteert u van lage kosten. Daarnaast krijgt u één vast aanspreekpunt die goed op de hoogte is van de status rondom uw aanvraag.

Vacatures

Heeft u een vacature of bent u op zoek naar een functie in de bouwsector op tijdelijke of permanente basis in de regio Noord-Brabant of Noord-Limburg? Bouwloket ondersteunt u graag bij de invulling hiervan op basis van werving & selectie of detachering. U kunt hiervoor contact opnemen met Monique van Liebergen via telefoon (06-45259142) of per email (contact@bouwloket.com).

Onderstaand de vacatures die op dit moment open staan bij bouwbedrijven in de regio.

– Projectcoördinator (Groot) Onderhoud.
– Projectleider.
– Projectmanager.
– Technisch directeur.
– Uitvoerder (Groot) Onderhoud.
– Uitvoerder Bouw.
– Werkvoorbereider Utiliteitsbouw.
– Allround Timmerman.
– Calculator Bouw.
– Contractmanager.
– Coördinator P&O.
– KAM Coördinator / Veiligheidsdeskundige.

Meer informatie over de vacatures vindt u op Indeed via https://nl.indeed.com/jobs?q=bouwloket&l=

Voor nadere informatie over de vacatures kunt u contact opnemen met Monique van Liebergen via 06-45259142.