VIGOR HR ondersteunt bedrijven binnen de Bouw en Techniek bij werving en selectie voor vacatures vanaf MBO+/HBO niveau.

BouwEnergie als platform. Op ons gratis platform maakt u in een handomdraai uw bouw en/of tijdelijke aansluitingen actief.

Aon bekleedt een leidende en innovatieve positie als partner op het gebied van risicobeheersing binnen de bouw- en infrabranche.

BouwInfosys levert software voor aannemers en heeft voor elke type bouwbedrijf / aannemer een passende software-oplossing (bouwsoftware)

Wij zijn belastingadviseurs, corporate finance specialisten en interim managers. Vanuit Eindhoven werkzaam voor ondernemers en vastgoed beleggers.

Heijltjes Advocaten adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures en bouwvergunningen.

Nationaal of internationaal, van start tot overdracht; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar ondernemers bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

Bouwend Zuid-Oost-Brabant is gesprekspartner naar de gemeentelijke instanties en behartigt uw belangen op lokaal niveau.

Word Member van  Bouwloket

Als ondernemer kunt u zich aansluiten als member bij ons Bouwloket. U geniet dan van de voordelen van ons netwerk, veelvuldige mogelijkheid om via bijeenkomsten in contact te komen met uw relevante klantenkring. Tevens kunt u aan masterclasses en informatiebijeenkomsten meedoen of deze zelf mede inhoudelijk vormgeven. 

U kunt zich als ondernemer ook aansluiten als member.