VIGOR HR ondersteunt bedrijven binnen de Bouw en Techniek bij werving en selectie voor vacatures vanaf MBO+/HBO niveau.

BouwEnergie als platform. Op ons gratis platform maakt u in een handomdraai uw bouw en/of tijdelijke aansluitingen actief.

Aon bekleedt een leidende en innovatieve positie als partner op het gebied van risicobeheersing binnen de bouw- en infrabranche.

HODARI richt zich op de onderwerpen risk, security, governance, privacy en compliance.

Wij zijn gespecialiseerd in trainingen en workshops op het gebied van mens, gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit.

BouwInfosys levert software voor aannemers en heeft voor elke type bouwbedrijf / aannemer een passende software-oplossing (bouwsoftware)

Wij zijn belastingadviseurs, corporate finance specialisten en interim managers. Vanuit Eindhoven werkzaam voor ondernemers en vastgoed beleggers.

Heijltjes Advocaten adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures en bouwvergunningen.

Nationaal of internationaal, van start tot overdracht; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar ondernemers bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

Bouwend Zuid-Oost-Brabant is gesprekspartner naar de gemeentelijke instanties en behartigt uw belangen op lokaal niveau.

Word Member van  Bouwloket

Als ondernemer kunt u zich aansluiten als member bij ons Bouwloket. U geniet dan van de voordelen van ons netwerk, veelvuldige mogelijkheid om via bijeenkomsten in contact te komen met uw relevante klantenkring. Tevens kunt u aan masterclasses en informatiebijeenkomsten meedoen of deze zelf mede inhoudelijk vormgeven. 

U kunt zich als ondernemer ook aansluiten als member.