Ondernemers kunnen hun vraag stellen via de website www.bouwloket.com of per telefoon op 040-3040200. Bekijk onze members op deze site. Na het stellen van uw vraag wordt u actief doorverwezen naar de partij, die geschikt is de vraag te beantwoorden.

Binnen 48 uur wordt er contact met u opgenomen. Vragen die snel zijn te beantwoorden, worden gratis per mail of telefoon afgedaan.

Bouwloket handelt uit de visie, dat ondernemers met een complexe omgeving en regelgeving te maken hebben. De ondernemer wordt regelmatig geconfronteerd met problematiek die afleidt van ’het ondernemen’. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle vragen, die u afleiden van hetgeen waar u goed in bent, namelijk uw onderneming sturen.

Missie

Het is onze missie om ondernemers voor al hun vragen, die niet op de dagelijkse bedrijfsvoering zien, snel in contact te brengen met een partij, die deze vraag correct en tegen een redelijke prijs-kwaliteitverhouding kan oplossen. Wij zorgen ervoor dat al uw vragen, die betrekking hebben op het runnen van uw onderneming, binnen 48 uur worden beantwoord door een deskundige adviseur of leverancier.

Over ons

Bouwloket bestaat uit een team van enthousiaste mensen, die werken vanuit het doel, om u voor al uw vragen binnen 24 uur in contact te brengen met de juiste dienstverlener.

Paul Wels
Organisatie advies

Monique van Liebergen
Secretariële ondersteuning

Founding members

Founding Members zijn bedrijven, waar wij vol trots al langere tijd mee samenwerken en die diensten verlenen, waar bijna elk bedrijf in de bouw wel eens mee te maken heeft, zoals HR en personeel, Bouwrecht en Accountancy & Fiscaliteit.

Bouwend Zuidoost-Brabant Services BV

Bouwend Zuidoost-Brabant Services BV heeft verschillende diensten zoals werving en selectie en een personeelsdienst en is het secretariaat van o.a. Bouwsociëteit Zuidoost-Brabant en Bouwkring Oost-Brabant.

Wesselman Accountants / Adviseurs

Nationaal of internationaal, van start tot overdracht; Wesselman adviseert, ondersteunt en begeleidt haar ondernemers bij ieder fiscaal, juridisch en financieel vraagstuk.

Heijltjes Advocaten

Heijltjes Advocaten adviseren en procederen met name over grondverwerving en -exploitatie, bestemmingplanprocedures, bouwvergunningen,  enz.

Members

Om de vragen van onze leden te beantwoorden, maken wij gebruik van dienstverleners die zich als Founding member of als member bij ons platform hebben aangesloten. Members betalen één jaarlijks bedrag ter dekking van de exploitatiekosten van Bouwloket.

Als member heeft u affiniteit met bouwgerelateerde branches, zoals aannemers, installatiebedrijven, schildersbedrijven etc. U levert kwalitatief goed werk voor een nette prijs.

Mocht u zich als member willen aansluiten, dan kunt u bellen met het Bouwloket voor een afspraak of door een mail te sturen naar contact@bouwloket.com. Wij behouden ons het recht voor om toetreding als member zonder opgaaf van redenen te weigeren.